Baby Review

Pamper pure protection

Pampers is een van de bekendste luier merken ter wereld. En sinds de geboorte van Rosalina, heb ik diverse luier merken uitgeprobeerd. Van pamper tot Zwitsal tot de eigen merken.. In dit artikel deel ik onze ervaring met de pampers pure protection.

Naast de luiers hebben ze ook vochtige doekjes op de markt gebracht. En dit zijn niet zomaar vochtige doekjes! Deze doekjes bestaan 99% uit water! Daar wordt deze mama erg blij van!

Pampers Pure Protection luiers zijn dermatologisch getest. Pampers Pure Protection luiers helpen de gevoelige huid van je baby te beschermen - ze zijn gemaakt met materialen die hoogwaardig katoen, zachte plantaardige vezels en andere zorgvuldig geselecteerde materialen bevatten. Ze bevatten 0% parfum, lotion, chloorbleekmiddelen en latex (natuurrubber latex), en garanderen 100% droogheid van Pampers. Ze zijn ook dermatologisch getest voor je baby’s gevoelige huid. Je baby verdient een goede en huidvriendelijke verzorging. Daarom houden Pampers Pure Protection luiers je baby tot 12 uur lang droog. Ze hebben schattige prints en zijn voorzien van de handige Pampers urine-indicator: jij en je baby zullen er helemaal weg van zijn. Bovendien zijn Pampers Pure Protection luiers gemaakt met 100% gecertificeerde duurzame energie en hun absorberende kern is samengesteld uit verantwoord verkregen cellulose. Pure Protection luiers zijn tevens onafhankelijk gecertificeerd door Oeko-Tex.

En nu onze conclusie over deze luiers en vochtige doekjes..

De luiers zijn erg fijn! Ze stinken niet wanneer de luier bomvol is. Ze irriteren niet het baby huidje. Nemen goed de urine op. De urine indicator werkt heel goed en is super fijn.

Ook de doekjes zijn erg fijn. Ze zijn niet te vochtig en zijn erg fijn voor het huisje van een baby.

Kortom wij zijn erg blij met de Pampers Pure luiers!

1

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge