1 jaar Collab Review Toys

💦 Vtech Waterpret Flamingo 🦩

In bad gaan vindt Roos erg leuk, en ze speelt graag met Blub Blub Klaas de Krab! Nu heeft Vtech 3 leuke waterpret speeltjes uitgebracht. Je begrijpt het al, wij werden enthousiast en wilden heel graag de flamingo eens in bad meemaken.

De flamingo heeft zoals elk Vtech speeltje een aan en uit knopje. Iets waar de meeste ouders toch wel blij van worden! Verder heeft ze een grote knipperende toets. Dit is vaak het interessants voor de kinderen. Zodra je op de toets drukt hoor je liedjes of leuke melodietjes. Vtech zelf zegt dat er 15 melodietjes en 3 gezongen liedjes zijn. Ik kan je vertellen, deze liedjes en melodietjes zijn erg leuk! Roos wordt er echt blij van.

Tijd voor een tropisch feestje in de badkamer!

De flamingo heeft een eigen mandje, deze kan je vullen met water. Of op de rug van de flamingo zetten. In het mandje van de flamingo zit zoals je op de foto’s kunt zien, een leuke waterradje erin. Leuk voor onder de kraan!


Nu de grote vraag.. wat vind Roos ervan?

Ze is gek op badderen en alles wat geluid maakt. Ze drukt al te graag op de knipperende toets, en wordt gelijk vrolijk van de liedjes. Ook drijft de flamingo gezellig rond in bad. Het geluid is op zich wel goed te horen, wel merk je dat als de flamingo onder water gaat, dat het geluid niet te horen meer is. De flamingo heeft overigens ook gaten, zodra het vol is met wat er kan je het er zo weer uit gieten. Deze flamingo heeft trouwens ook een naam, namelijk Coco! Hoe leuk is die naam!

Verder probeert Roos elke keer om het mandje op de flamingo te zetten. Leuk spel in bad trouwens, en goed voor de motoriek! Ze speelt er heel graag mee. Het zorgt er echt voor, dat je een feestje hebt in de badkamer! Ik vrees overigens dat Klaas de Krab binnenkort wordt vervangen door Coco de Flamingo!

De waterpret dieren zijn voor kinderen van 1-5 jaar. En voor een 1 jarige is dit echt leuk speelgoed!

De waterpret dieren zorgen voor veel plezier in bad! Naast de flamingo zijn er ook een eenhoorn en een eend verkrijgbaar! Verkoopprijs €17,95

4

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.