Birthday party tips Party

Budget proof verjaardagsfeestje organiseren

Een verjaardagsfeestje organiseren kost een hoop tijd en geld. En soms heb je niet genoeg of wil je juist een budget proof feestje. Ik geef je vandaag een aantal handige budget tips!

Tip 1

Begin al een paar maanden eerder met decoratie/versiering te bestellen. Ik raad je AliExpress aan voor versiering. De producten zijn vaak van goede kwaliteit en zijn een stuk goedkoper. Wist je dat een hoop webshops inkopen uit China?

Tip 2

Voor de catering en taart moet je ook optijd zijn. Tegenwoordig heb je op Facebook een hoop hobby/thuis bakkers. Deze maken de mooiste taarten voor een laag prijsje. Zo steun je ook nog eens deze thuisbakkers. Ook voor de catering kan je natuurlijk op Facebook kijken, of je maakt zelf hapjes! Zo heb je vaak leuke aanbiedingen bij de supermarkten en kan je vaak groot inslaan.

Tip 3

Bezoek niet alleen feestwinkels. Maar ga eens langs winkels zoals; So Low, Action en Zeeman. Deze verkopen vaak leuke versieringen, traktaties en snoepgoed. En dat voor een zacht prijsje! Wist je dat de Action helium tanks verkoopt? Deze werken echt goed met folie ballonen! Ruim 1 maand zweven de folie helium ballonen in huis rond.

Tip 4

Geef je een groot feestje? Dan is het misschien fijn om boodschappen te doen bij een groothandel. Dit kan wanneer je een KVK nummer hebt en een klantenpas. Of je vraagt het aan een bekende of je zijn/haar pas mag lenen of samen boodschappen doen? Vaak kun je bij een groot handel grote dozen chips, drinken en snoepgoed halen.

Tip 5

Probeer zoveel mogelijk zelf je maken. Bijv een taart bakken, begin een dag van tevoren met bakken en decoreer op de dag zelf de taart. Let op; Ben je een stress kip? Doe dit dan niet! Grote kans dat het helemaal misgaat met de taartπŸ™ˆ wat je wel zelf kunt doen is bijv uitnodigen maken, een fijn programma daarvoor is Canva (gratis te downloaden!) En verstuur de uitnodigen via de app of e-mail. Hiermee bespaar je een hoop geld!

Ik hoop dat je wat aan mijn tips hebt gehad, mocht je zelf nog een goede tip hebben, laat dan een reactie hieronder achter! 😊🧁

0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.