News

Vtech Little Love mijn knuffelpop!

Vtech nieuws! Ze komen met knuffel waar ik als moeder heel vrolijk van wordt! Kijk even naar de foto’s 😍 Vooral die eenhoorn en konijn! Meer weten over deze lieve knuffelpoppen? Lees dan snel verder!

Zit het niet in onze aard, zijn we het ergens onderweg verleerd? Zo zonde, er moet meer geknuffeld worden! Bewezen is namelijk dat elke dag even knuffelen gelukkiger maakt, ons beter laat communiceren en zelfs bijdraagt aan een betere gezondheid.

Knuffelen mag gerust een fenomeen worden, een dagelijks ritueel. Daar kunnen we niet vroeg genoeg mee beginnen, vindt VTech. Om kleintjes te verleiden worden de onweerstaanbare Little Love Mijn Knuffelpoppen geïntroduceerd. Drie karakters met een torenhoge aaibaarheids- en knuffelfactor: Little Love Mijn Knuffelpop – Eenhoorn, Konijn en Kat. Ze vragen minimale verzorging maar bieden wel trouwe vriendschap en knuffelkwaliteiten aan kleintjes van 1 tot 6 jaar.

Ze praten wanneer de hart-toets op hun buikje wordt ingedrukt, geven geluidjes, vrolijke reacties en zingen liedjes. Samen kleuren leren, samen zingen, elkaar troosten en op z’n tijd samen tot rust komen: deze knuffelvriendschap is (h)echt, biedt uitdaging, geeft vertrouwen en soms een beetje troost als dat nodig is.

Advies verkoopprijs: VTech Little Love Mijn Knuffelpop – Eenhoorn, Konijn en Kat € 21,95 per stuk.

2

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.