News

Vrolijke Vriendjes gaan op avontuur!

Vtech komt weer met iets leuks aan! Namelijk 3 super leuke speelsets voor de vrolijke vriendjes! En ik weet zeker dat er iets leuks bij zit voor jou kindje!

Fijn is dat de nieuwe items zich met gemak laten combineren met eerder verschenen speelsets. Zo krijgen verhaallijnen die ze op eigen kracht verzinnen nog meer ruimte. En kan het zomaar zijn dat de Brandweerwagen het Magisch Lichtkasteel redt van een vuurzee, de prins en prinsessen van de Vrolijke Vriendjes vakantie vieren in de Magische Glamper en deDappere Draak het Piratenschip verdedigt.

Als eerste maakt de Dappere Draak Daan zijn entree, met op zijn rug Roan de Ridder en Luca het Babydraakje. Daan loopt en beweegt zijn hoofd, spuugt vuur en wappert met zijn vleugels. Zijn rug is voorzien van een Magic Point, dat reageert op elk Vrolijk Vriendje dat hier plaatsneemt. Het zorgt meteen voor interactie en verhalen, zinnen, liedjes en melodietjes. Hoe leuk is dit voor de jongens!

De Magische Glamper is niet zomaar een camper, het is een hightech camper die je openklapt en reageert zodra hij in beweging komt. Wie mee op reis gaat leert alles over kleuren, seizoenen en het weer. Deze glamper heeft al passagiers (papa, mama en baby), is uitgerust met een scala aan accessoires en biedt luxe voor de verwende kampeerder, zoals een uitschuifbaar bed en een instant sterrenhemel. Sympathiek is dat de rijkdom gedeeld wordt met ieder eerder verschenen Vrolijke Vriendje. Dankzij het Magic Point op de bestuurdersplek, komt de speelset voor elke passagier opnieuw tot leven! Super leuk voor meisjes! En zon glamper willen we toch allemaal wel! πŸ˜…

Geavanceerd en tot in detail uitgedacht. Dat is de 2-in-1 Brandweerwagen die dit najaar de wereld van Vrolijke Vriendjes binnenrijdt. Op het eerste gezicht is het een gewone brandweerauto, maar zodra hij openklapt komt er een complete brandweerkazerne tevoorschijn. Inclusief het zo speciale Magic Point, waarop alle Vrolijke Vriendjes en ook nieuwkomers Bente en Bob reageren. Ik heb de foto’s gezien en hij is echt gaaf! Leuk voor jongens en meisjes zou ik zeggen!

Dankzij meer dan 180 liedjes, melodietjes, zinnetjes en knipperende toetsten maken kleintjes spelenderwijs kennis met alle ins & outs van de brandweer. Dat ze ondertussen ookzelf verhalen bouwen, een draai geven aan avonturen van prinsessen, stoere draken, coole brandweerlieden en sympathieke piraten, da’s mooi en vooral onbetaalbaar.

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik wordt hier erg vrolijk van! Zoals jullie weten heeft Rosalina al een kleine collectie vrolijke vriendjes, en de Magische Glamper zou voor haar wel erg leuk zijn! Lichtjes en iets wat rijdt en vrolijke vriendjes = een hoop plezier voor onze kleine meid!

Advies verkoopprijs: VTech Vrolijke Vriendjes Dappere Draak € 44,95, Magische Glamper € 44,95 en 2 in 1 Brandweerwagen € 59,95.

4

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.