News

News! Nieuwe zoef zoef dieren!

Eindelijk weer eens leuk nieuws! Want Vtech heeft nieuwe dieren uitgebracht! En welke dieren er precies nieuw zijn, lezen jullie in dit artikel!

Welkom; Maartje, Suzy, Victor, Marjolein, Pim en Milou Douwe de trouwe Dalmatiër nodigt jullie uit!

Met zes nieuwkomers in de Zoef Zoef Dierenstal is het nu écht voorjaar! Goed nieuws voor iedereen, maar voor kleintjes van 1 tot 5 jaar in het bijzonder. Deze Zoef Zoef dierenvriendjes nodigen jouw kleintje uit om direct te gaan spelen, zetten aan tot interactie en samenspel en passen ook nog eens bij de eerder verschenen figuurtjes en speelsets uit de serie. Naast zes nieuwkomers maakt ook Douwe de trouwe Dalmatiër zijn entree, hij speelt en woont in het Schommel & Speel Hondenhok.

De zes nieuwkomers kregen een meer realistische én vooralguitige uitstraling en wat extra vrolijkheid in de naam mee. Maartje het avontuurlijke Paardje, Suzy het slimme Schaapje, Victor het vrolijke Varken, Marjolijn het nieuwsgierige Konijn, Pim de brave Puppy en Milou de vriendelijke Koe sluit je moeiteloos in je hart. Vooral omdat ze de magische wereld van betovering representeren.

Zodra de diertjes op de Magische Sensors van de Zoef Zoef dieren speelsets (waaronder het Schommelen& Speel Hondenhok, maar ook eerder verschenen sets) worden geplaatst, knipperen lichtjes, klinken er geluiden, liedjes en melodietjes. Leren doen kleintjes zo bijna ongemerkt, ondertussen worden de verhalen in hun hoofdjes steeds mooieren groter!

Advies verkoopprijs: VTech Zoef Zoef Dieren karakters €8,95 per stuk. Zoef Zoef Dieren Schommel & Speel Hondenhok € 21,95

2

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.