Fashion Mom life

Kleding crisis

Juist, kleding crisis. En nee ik heb het niet over mezelf, want ik kan soms echt uren voor de kast staan met de vraag: Goh, wat zou ik vandaag eens aantrekken?

Sinds ik moeder ben, trek ik bijna altijd hetzelfde aan.. en dat terwijl ik 1 grote kledingkast voor mezelf heb, plus een gedeelte van mijn man zijn kast in pik! En dan hebben we het niet eens over mijn kledingstukken die bij mijn ouders nog opgeslagen liggen!
Goed nu heeft dochterlief ook een kast vol. Ze had al veel voordat ze überhaupt geboren was! Maar nu ze er eenmaal is, is het nog erger! Telkens als ik, correctie: WIJ iets zien, moeten we het kopen! En dan zeg ik elke keer tegen mezelf; Nee dit heeft ze niet nodig! Maar toch kan ik het niet laten!
Vandaag heb ik haar kledingkast weer eens uitgezocht. En heb ik met pijn in mijn hart toch weer 2 jurkjes in de zak met oude/niet passende kleding moeten stoppen. Deze 2 jurkjes heeft mevrouwtje nooit aangehad! En dat vindt ik oprecht vervelend. Eigenlijk is vervelend niet het goede woord maar zonde. Echt zonde dat ze iets niet meer aankan. 
Daarom heb ik tegen mezelf gezegd, we gaan alleen kopen wat ECHT nodig is! Want met de komende feestdagen sta ik weer voor een moeilijke keuze. Want ik heb niet 1 maar 3 kerst outfits voor haar! 
Hopelijk ben ik niet de enige mama die teveel kleding koop voor der kindje? 🙈
1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.