Collab Lifestyle

Retro prints 📷

Foto’s maken doe ik bijna dagelijks, en van wat/wie? Van onze dochtertje natuurlijk! Voor dat Roos er was maakte ik altijd foto’s van onze hond maar tegenwoordig staat mijn camera rol vol met foto’s van een ondeugende dreumes.

En wat doe je met al die foto’s? Een album maken, inlijsten of gewoon bewaren op een harde schijf. Ik koos ervoor om er een paar te laten afdrukken, en niet zomaar afdrukken. Ik koos voor Retro prints van de Fotofabriek.

En ik kan je vertellen het was super makkelijk om foto’s te selecteren, en zelfs te bewerken! Je kunt zelfs kiezen om je foto’s te uploaden van je social media kanaal.

Je gaat naar de website van Fotofabriek, en kiest welke soort je wilt. Bijvoorbeeld deluxe of gewoon de retro prints. Upload daarna de foto’s, vanaf je mobiel of bijv Instagram. Daarna kun je de foto’s bewerken met een tekst of een andere kleur achtergrond of kies voor leuke plaatjes m (keuze aan thema’s is groot!) Ik adviseer je om een account aan te maken zo kun je je project opslaan zonder hem kwijt te raken. Sla daarna je project op en bestellen maar!

Bij de retro prints bevat 1 setje 8 foto’s. En betaald daarvoor maar €4,99. Je krijgt de beste kwaliteit, en het wordt heel snel geleverd! Zo bestelde ik het vrijdagmiddag en dinsdag had ik mijn pakketje al in de brievenbus liggen!

Liever toch een fotoalbum maken? Ook dat kan bij Fotofabriek! De keuze is daar reuze! Zelfs foto cadeaus zijn simpel te maken.

2

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.