Collab Lifestyle

Heerlijk slapen met Best Life

Slapen is erg belangrijk, zeker als je naast een drukke baan ook nog een drukke peuter in huis hebt. Oja en vergeet het huishouden niet! Daarom probeer ik altijd op tijd naar bed te gaan.

Maar alleen op tijd naar bed gaan is niet voldoende. Want een goede hoofdkussen is ook belangrijk. Best Life heeft een hele fijne kussen. De Guna Medium hoofdkussen. Dit is niet zomaar een hoofdkussen, maar een ergonomische traagschuim kussen. De Guna medium brengt de wervelkolom in een neutrale houding, waardoor je in de juiste slaappositie terecht komt.

Het is geschikt voor elke slaaphouding, ja zelfs op je zij! Heeft een ventilerende hoes, waardoor warmte goed afgevoerd wordt. En natuurlijk is de hoes afneembaar zodat je het kunt wassen.

Klinkt allemaal goed hè? Maar is het ook echt zo? Ik heb er een paar weken op geslapen, dit om echt te testen of het wat is. En ik ben echt enthousiast! Ik slaap er beter van, heb geen last van mijn nek, en ik lig echt in een betere houding. De kussen is zacht maar ook weer niet te zacht, dus echt perfect voor mij. Nu heb je dus verschillende soorten hardheid: zacht, medium en stevig. Als je de keuzewijzer test doet kom je erachter welke hardheid het beste bij je past.

Ik ga er binnenkort maar een tweede van aanschaffen voor manlief! want ook hij is enthousiast na 1 nachtje slapen op mijn kussen πŸ™‚

De Guna hoofdkussen kun je kopen bij oa Bol.com of via de webshop van Best Life

2

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.