Geuren Huis Lifestyle

Action olie diffuser

En hele tijd geleden, nog voor de hele Corona crisis. Kocht ik bij de Action een olie diffuser. Het was een koopje en hij was goud van kleur dus dacht ik, laten we het eens een kans geven. Zo gezegd is zo gedaan. Nu een aantal maanden later deel ik graag mijn mening met jullie!

De olie diffuser is ondertussen van de woonkamer naar onze hal verplaatst. Niet omdat hij niet in het interieur paste of vanwege de geur. Maar omdat hij in de hal net even leuker staat. Ook vielen de geuren erg tegen in de woonkamer, of te wel je rook bijna niks! Alleen als je ervoor stond, dan rook je iets.

Hoe werkt het? Het is erg simpel je sluit hem aan met een kabel aan de stroom en vervolgens vul je het bakje met water. Let op, niet teveel water! Vervolgens doe je een paar druppels olie erin. Deze zijn overigens ook verkrijgbaar bij de Action. En je zet hem aan.

Je kunt ervoor kiezen dat het blauwe licht continu aanstaat, of juist niet. En je kunt ervoor kiezen of je om de paar seconden een pufje eruit wil krijgen of continue. Ik zal eerlijk zijn, bij ons staat het op continue. Onze hal is klein en daarvoor is dit perfect.

Na een paar uur is het water bij continue gebruik snel op. Belangrijk is dat je hem na gebruik goed schoonmaakt. Dit kan heel simpel met water en een spons met zeep.

Over de olie, de geuren zijn echt heerlijk! Maar ik vind het erg jammer dat ze niet sterk genoeg zijn om in de woonkamer ervan te genieten.. zodra je het flesje opent denk je, Hmm! Maar eenmaal in de diffuser denk je Huhh??

Kortom een leuk budget dingetje om te hebben in je interieur. Maar verwacht er niet teveel van! Wel erg leuk voor bijvoorbeeld in je Hal of een andere kleine kamer. Maar mocht je er serieuze dingen van verwachten dan raad ik je aan om eventjes te sparen voor een duurdere olie diffuser.

209

1 Reactie

  1. Michelle zegt:

    Hallo,

    Dat hij niet sterk ruikt ligt niet aan de diffuser maar aan de olie die je erin doet. De geuren van de action zijn namelijk niet sterk genoeg. Ga je naar Holland & Baret voor een essentiële olie dan krijg je een hele andere ervaring.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.