Collab Gesponsord Lifestyle

BrellaVio Spijkermat

Een tijdje terug werd ik benaderd door BrellaVio om een spijkermat uit te proberen. In eerste instantie schrok ik.. want spijkermat klinkt wel erg heftig! Maar na het zien van de fotoโ€™s, besloot ik het toch uit te proberen.

De spijkermat wordt bezorgd in een mooie doos, en je krijgt bij je bestelling een link om een gratis ebook te downloaden. En dat laatste is echt een aanrader! Want er staat zoveel fijne informatie in, zodat je optimaal kunt gebruik maken van je spijkermat. De spijkermat is makkelijk op te bergen en ziet er gelukkig niet zo heftig uit als zijn naam ๐Ÿ˜…

Waarom een spijkermat?

Helpt tegen stress en spierpijn, Verbeterd het energieniveau en de slaapkwaliteit, Activeert de gelukshormonen, Vermindert migraine aanvallen, Onderdrukt menstruatiepijn en nog veel meer!

Hoe het werkt: Door middel van de acupressuur drukpunten verdwijnen blokkades op jouw energiebanen met als gevolg dat vervelende (chronische) klachten verminderen รณf zelfs verdwijnen.

En nu mijn ervaring, ik heb de BrellaVio spijkermat een paar weken uitgeprobeerd. En ik moet zeggen dat het erg meeviel. In het begin was ik bang dat het pijn zou doen. Maar dat was dus niet het geval! Het is een fijne mat om er eventjes op te zitten of te liggen. Alles voor een beetje ontspanning, en dat wordt je hier dus ook echt van. Ik ben er oprecht fan van! Elke avond zit of lig ik er eventjes op om heerlijk tot rust te komen. Zeker na een hectische dag met een drukke peuter is dit genieten!

Ook enthousiast geworden? Je kunt de spijkermat in de webshop vinden van BrellaVio. En naast de spijkermat kun je ook een kussen aanschaffen of een extra mat zodat het minder pijn doet. Oja ze verkopen de spijkermat ook in het roze! ๐Ÿ˜

1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.