Dreumes Mamaplaats

🌞Tips voor een dagje strand met een dreumes 🏝

Met deze hoge temperaturen is het natuurlijk lekker om even verkoeling op te zoeken in de zee. Lekker een dagje strand dus! Maar wat neem je mee naar het strand als je een dreumes hebt?

Zonnebrand 🧴

Je zelf insmeren is heel belangrijk maar ook je kleintje natuurlijk! Zwitsal heeft een hele fijne zonnebrand voor kinderen. Wij gebruiken deze al sinds Roos baby is. Een nadeel het zand blijft plakken..

Snacks en drinken

Neem voldoende water mee, kinderen vinden zoutige zeewater erg interessant. Dus een extra fles water is wel zo handig. Daarnaast zijn snacks erg handig om mee te nemen. Ik neem altijd knijpfruit van Organix mee. Deze zijn voor kinderen vanaf 12 maanden. En je hebt verschillende smaken.

Zwemluiers, luierbroekjes

Roos rent graag het water in, dus bij haar zijn zwemluiers echt een must. Ook zijn luierbroekjes erg handig voor het verschonen. Roos kan en wil op het strand echt niet stilliggen, dus broekjes zijn dan super handig! Ondanks dat je 6 ogen op je dreumes gericht hebt. Zijn zwembandjes en zwemvesten ook wel erg fijn en veilig.

Speelgoed

Emmertje, schepjes en vormpjes kinderen vinden het geweldig. Een nadeel ze laten ze overal slingeren, dus extra goed opletten als ouder!

Strandtentje

Wij hebben een super handige strandtent, het opzetten kost even een paar minuten maar dan heb je ook wat! Je kunt dit soort tenten gewoon aan het strand kopen. Zeker met kleine kindjes is dit ideaal! Vooral als ze een dutje willen doen of je moet ze even verschonen.

Hebben jullie nog een handige tip? Deel het hier onder dit artikel!

1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.