Collab Lifestyle

Mijn favoriete telefoonhoes

Ik ben een groot fan van telefoon hoezen, ik heb dus ook een aardige collectie. Nu moet ik toegeven dat ik de afgelopen jaren een beetje ben verminderd. Ik koop nu alleen een telefoonhoes als ik die echt mooi vind en stevig vind.

In samenwerking met Ideal of Sweden, mocht ik 1 mooie telefoonhoes testen. En wauw wat voor een! Ik koos deze mooie marble hoes met goud. Hij is echt stevig, kan tegen een stootje, en past perfect op je telefoon.

Het bestellen ging ook echt snel, wanneer je besteld via je telefoon geeft de website zelf al aan welk type mobieltje je hebt. Zo verscheen er bij mij gelijk al iPhone 8 plus. Bizar toch! en makkelijk! Zo weet je zeker dat het niet mis kan gaan.

Natuurlijk heb je heel veel soorten hoezen online staan op hun website. En weet je wat ook leuk is? Ze hebben zelfs Air Ipod case! Dus opzoek naar een hele mooie telefoonhoes? Neem dan eens een kijkje op www.Idealofsweden.com

En houdt ook mijn Instagram in de gaten! Want er komt binnenkort een kortingscode online waarmee je maar liefst 15% korting krijgt!

0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.