Beauty

Mijn favoriete nagellak 💅

Sommige weten het nog wel, maar ik denk dat de meeste van jullie het niet weten.. Ik heb jarenlang een goed bezochte blog gehad. Eerst Polish-Gloss en later Nailsbysan. Beide waren een groot succes! Ik ontving wekelijks pakketjes en had de leukste samenwerkingen. Op een gegeven moment (2015) was ik mijn motivatie kwijt en stopte ik met bloggen.. super jammer!

Tegenwoordig ben ik het bloggen voorzichtig weer aan het oppakken. En omdat ik ooit een echte beauty/nagel blogger was, deel ik vandaag mijn favoriete nagellak op dit moment met jullie!

Ik zal je eerlijk bekennen, ik lak erg weinig mijn nagels. Ik heb vaak geen tijd vanwege de kleine dame. Maar mocht ik een keer tijd hebben dan krijgen mijn nagels een uitgebreide manicure. Wat jullie vast niet weten is dat ik in het verleden een nagelstyliste opleiding heb gedaan!

Op dit moment zijn de pakjes van Essie groot favoriet bij mij. Ik gebruik naast de kleurtjes ook een speciale gel topcoat. De nagellak blijft zeker 1 week op je nagels zitten en geeft een mooie gel lak effect.

Hebben jullie nog een favoriete nagellak op dit moment?

1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.