Tussendoortjes Voeding

Organix knijpfruit 12+ maandbox

Als ik zeg dat ik nooit iets win, dan is dat ook echt zo. Ik heb in mijn hele leven nog maar 2x iets gewonnen. 1x Een voerbakje van Blond Amsterdam voor mijn geliefde Chloe.. En 1x een maandbox van Organix voor mijn lieve dreumes.. Met die laatste ben ik zelfs erg gelukkig. Want ohh wat zijn die knijpzakjes super handig zeg!

Wanneer we naar buiten gaan, neem ik standaard 1 zakje mee. Erg fijn want het is gezond en makkelijk! Geen geknoei, althans vaak niet, tenzij je kind iets te hard knijp..

In de warme zomermaanden, deed ik altijd een zakje in de koelkast. Zo kon Rosie hem lekker koud op smullen. Nu in de herfst hoeft dat natuurlijk niet meer.

Ik won dus een MAANDBOX voor Rosie! 30 zakjes zaten erin met maar liefst 5 verschillende smaken. Man, hoe blij wil je een kind maken?! En ook zat er een leuke vakjes bord bij. Je raad het al, geen succes bij Rosie..

Maar de knijpfruit is wel een gigantisch groot succes. En eigenlijk krijgt ze Organix al sinds ze 6 maanden is. Want ja je hebt ze ook voor babies! De maandbox is hier dus een succes, en het fijne is dat de knijpfruit een lange tijd houdbaar zijn. Gelukkig he! Hoeven die kleintjes het niet gelijk in 1 maand op te maken 😉

Naast de 12+ maandbox heb je ook een 6+ maandbox. Je koopt ze bij Bol.com voor een leuk prijsje.

7

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.