Dreumes Voeding

Lekkere tussendoortjes voor een dreumes

Tussendoortje heb ik in alle soorten, van lekkere tussendoortjes tot gezonde snacks. In dit artikel laat ik je een aantal favorieten van Roos zien. Dit zijn misschien niet de aller gezondste snacks maar wel de lekkerste!

Ella kitchen Maize puffs. Vanaf 6 maanden.

Deze mais puffs eet Roos sinds ze 7 maanden is, en ze is er gek op. Wel heb ik een maximum van 2 per dag, meer krijgt ze gewoon niet. (ben ik te streng nu?) Deze snacks zijn volgens Ella’s kitchen heel gezond. Erg handig voor onderweg. Een nadeel, de vingers van je baby zit wel echt onder de kruimeltjes. Dus neem voldoende snoetepoetsers mee! Je hebt deze zakjes in verschillende varianten.

Nestle fruitreepje. Vanaf 12 maanden.

Toen Roos 1 werd, kreeg ze van mij deze fruitreepjes. En vanaf die dag is ze er gek op! Ze krijgt het niet dagelijks, en alleen als we uitstapje maken. Handig om mee te nemen! Een pluspunt is ook dat er een eetbaar papiertje om de reep zit. Geen plakkende vingers! En wauw wat kan ik moeder hier blij mee zijn! Je hebt deze repen in 3 varianten, maar met banaan en appel is hier toch wel een favoriet.

De Kleine Keuken, Abrikozen of Rozijnen. Vanaf 12 maanden.

Oké ik zelf hield als kind absoluut niet van rozijnen, en ik was erg terughoudend om dit aan mijn kind te geven. I know heel slecht van mij! Maar Roos kreeg op een verjaardag van een vriendinnetje een doosje rozijnen. En sindsdien is ze er gek op! Helaas verkoop de Jumbo bij ons alleen de abrikozen, en ik was eerst bang dat dit een ramp zou worden. Maar deze abrikozen zijn een groot succes hier! Dagelijks gaat er een half doosje doorheen. Ook erg fijn, de doosjes zitten echt helemaal vol! Super want je wordt zo niet opgelicht! haha. Ook erg fijn om mee te nemen. Nu staat de Kleine Keuken bekend als een merk met biologische producten. Dus schijnen deze rozijnen en abrikozen ook biologisch en beter te zijn dan andere.

Verder geef ik haar vaak als tussendoortjes fruit en korstjes van brood.

Tot zover Roos haar favoriete tussendoortjes voor onderweg! Hebben jullie nog tips voor lekkere tussendoortjes?

10

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.