Collab Fruithapjes Groentenhapjes Tussendoortjes Voeding

Olvarit bio producten

Olvarit heeft sinds kort een hele een aantal nieuwe BIO producten in hun assortiment. En dat voor kindjes vanaf 4 maanden* tot de peuterleeftijd. En wij mochten een aantal producten uitproberen!

Het assortiment

Als je denkt dat de BIO lijn alleen maar uit een paar producten bestaat. Heb je het goed mis! Ze hebben een uitgebreid assortiment aan variaties.

  • Knijpfruit zakjes , dit vind ik altijd een fijne tussendoortje! (Vanaf 8 maanden en vanaf 12 maanden
  • Granenpap. (Vanaf 6 en 8 maanden)
  • Maaltijd bakje (vanaf 12 maanden) deze zijn speciaal voor de peuters. In 3 heerlijke varianten.
  • Maaltijd potje fruit of groenten. (Vanaf 8 maanden)

Olvarit stelt met trots haar veelzijdige BIO-assortiment aan je voor: stuk voor stuk met zorg bereid voor de allerkleinsten vanaf 4 maanden* tot de peuterleeftijd. Alle pure, biologische ingrediënten worden zorgvuldig geteeld, geplukt en bereid om je kindje elke dag nieuwe smaken te laten ontdekken. Verrassende combinaties die je kleintje laten kennismaken met een breed scala aan smaken en texturen. Geen toegevoegde suikers**. 0% toegevoegd zout en geen conserveermiddelen***.

Olvarit BIO.

Knijpfruit

Zoals ik al hierboven schreef, vindt ik fruit knijp zakjes ideaal! Je neemt ze altijd zo makkelijk mee en kindjes vinden het heerlijk. Deze zijn al te geven vanaf 8 maanden. Deze bio variant viel goed in de smaak bij Roos. Binnen no time was het op.

Granenpap

Even mixen met melk en hoppa het gaat er zo in! Je kunt het ook eventueel in een papfles doen voor de kleintjes. Roos vond het wel lekker!

Maaltijd bakje

Helaas voor ons, onze dochter is een moeilijke eter en vond de maaltijden niet lekker. Ondanks dat het er erg lekker uitzag, wilde ze het niet volledig opeten.. laten we het houden op een lastige fase..

Potje fruit en/of groenten

Ondanks dat de potjes fruit vanaf 6 maanden is. Wilde Roos het toch wel opeten. En ze vond het heerlijk! Ze heeft letterlijk alles netjes opgegeten en genoot met volle teugen van haar fruit potje.

Potje met groenten viel redelijk in de smaak. Het ging niet van harte maar ze at het ondanks dat toch nog op.

Eind conclusie: Het zijn fijne producten! En gelukkig viel het grotendeels goed in de smaak! Ook uitproberen? De Olvarit BIO lijn is oa verkrijgbaar bij Albert Heijn en Jumbo.

3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.