Collab Tussendoortjes Voeding

🍌Zuivelvrije yoghurt van Ella’s Kitchen 🥥

Ella’s Kitchen heeft weer eens een nieuw product, Dairy Free, het eerste zuivelvrije yoghurt-alternatief voor kleintjes vanaf zes maanden. Dairy Free is gemaakt voor alle kleintjes – en het is geschikt voor baby’s en peuters met koemelkallergie of lactose-intolerantie. Ze zijn allebei superromig; perfect voor de eerste hapjes en als tussendoortje.

Je begrijpt het al, dit wilden we zelf ook eens proeven. Is het echt zo lekker?

Banana Yoghurt Alternative 🍌


De allereerste plantaardige baby-yoghurt in Nederland. Een biologisch alternatief voor yoghurt van kokosmelk met zuivelvrije culturen, banaan en een beetje appel. Lekker als ontbijt of als snack onderweg.

Deze vond Roos het erg lekker! Ze heeft zonder moeite de inhoud van het pakje opgegeten. Wij gaven het aan haar op een terrasje. Zonder knoeien en met een beetje hulp van ons kreeg ze zo het pakje leeg.

Fruit Coconut Milk + Oats 🥥

Een heerlijk romig havermout-ontbijtje voor je kleintje. Geen zuivel dus, maar fris + zoet kokoswater en kokosmelk met peer + vijgen. Spannend, tropisch en fruitig – een perfect buikenvullertje.

Deze vond Roos ook deze erg lekker. Het ging er wederom snel in. Ook deze gaven we als tussendoortje toen we op stap waren. We was de inhoud iets meer dan van het andere knijppakje.

Dairy Free knijppakjes zijn 100% biologisch, bevatten geen onnatuurlijke toevoegingen en is er geen suiker of zout toegevoegd. Het is koud op zijn allerlekkerst, maar je hoeft ze niet in de koelkast te bewaren. Zo kun je ze overal mee naartoe nemen. Passen makkelijk in je tas!

Te koop bij Albert Heijn, Etos, Plus en vanaf 17 augustus bij Jumbo. Banana yoghurt alternative (90 gram) voor € 1,59.
Fruit, coconut milk + oat porridge (100 gram) voor € 1,59.

15

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.