1 jaar Toys

Vtech Vrolijke vriendjes 💖

Je hebt Zoef Zoef dieren, toet toet auto’s en ook de vrolijke vriendjes! Hoe verzinnen ze het toch bij Vtech? Zoals jullie weten heeft Roos het Magisch Lichtkasteel. En tegenwoordig heeft ze ook een hoop vriendjes om ermee te spelen. Maak kennis met; Paulina, Penny, Kasper, en meer!

Oeps! Nog niet gelezen hoe leuk het Magisch Lichtkasteel is? Lees het dan hier! 

Het leuke aan de vrolijke vriendjes is, dat ze echt vrolijk zijn! Ze zingen en lachen en zorgen voor een lach op je kindjes gezicht. Ook als ouder is het niet heel erg om naar deze vriendjes te luisteren. Ze hebben allemaal een soort gat aan de onderkant, met een magisch point speeltje kunnen ze zingen of zeggen ze iets nieuws. Een beetje hetzelfde als de Zoef Zoef dieren en Toet Toet auto’s.

Het aan en uitzetten is ook makkelijk. Aan de onderkant zit een klein knopje, simpeler kan het niet. De vriendjes hebben op hun buik een hartje, deze knippert waneer ze actief zijn. Zodra je kindje erop drukt beginnen ze of te praten of te zingen.

Ook hebben de vriendjes een leuk speeltje die je erbij krijgt. Zo krijg je bij Prinses Penny een eenhoorn, deze loopt echt zodra ze erop zit! Of een ander vriendje! De eenhoorn werkt niet op batterijen, maar heeft een magic point, hij beweegt zich voort door de energie van het vrolijke vriendje. Super leuk!

Speciaal voor jullie een klein overzichtje van alle vriendjes die wij hebben en hun toebehorende, en wat ze doen.

Prinses PaulinaZwaan, doet niks.
Prinses PennyEenhoorn + baby eenhoorn, loopt echt!
Fee FennaBootje, doet niks
Koning KasperKoets, leuk voor achter de eenhoorn
Koningin KarlijnBaby in wieg, doet niks

Er schijnen nog een aantal vriendjes verkrijgbaar te zijn, deze heb ik niet allemaal kunnen vinden. Ook weet ik niet of ze nog allemaal verkrijgbaar zijn. De bovenstaande vriendjes zijn in ieder geval wel nog online te koop.

Voor de ouders: Er gaan dus batterijen in de poppetjes! Gelukkig verkoopt Vtech altijd speelgoed met standaard batterijen erin. Maar na 80x Prinses Penny op haar eenhoorn te laten rijden, zijn de batterijen toch echt een keer leeg! Vervangen is erg makkelijk. Je hebt een schroevendraaier nodig en 2 AAA batterijen. Zodra het opent spreekt alles voor zich.


Eind conclusie: Wij geven het 5, Roos speelt er dagelijks mee. Neemt de poppetjes overal mee naar toe. En heeft er veel plezier van. Ook kunnen ze ‘gelukkig’ tegen een stootje! Mevrouwtje is tegenwoordig van het klimmen en gooien van speelgoed namelijk!

Waardering: 5 uit 5.

De prijzen van de poppetjes zijn verschillend de goedkoopste is vanaf €10,99.

7

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.