1 jaar Toys

Vrolijke vriendjes- Het magisch lichtkasteel 👑

Ken je ze al? De vrolijke vriendjes van Vtech? Ze hebben nu ook een super gaaf Magisch lichtkasteel! Benieuwd of het wat is? Lees dan snel verder!

Zoals je ziet is het een mooie roze kasteel, hier wordt je als Rozemama toch vrolijk van?! Bij dit kasteel krijg je 2 poppetjes, overigens zijn het poppetjes zonder hartjes toets. Nora en Victor, zingen liedjes voor je leren je diverse dingen. Typisch Vtech he!

Naast deze 2 schattige vriendjes, krijg je ook een lief katje en een bedje en kaptafel. Zo krijg je het gevoel dat het een echt poppenhuisje is! Doet me echt denken aan mijn kindertijd, met mijn mooie grote barbie huis!

Je kleintje kan aan beide kanten spelen, dit zorgt ervoor dat ze een aantal uren er echt zoet mee zijn! Meer tijd voor MAMA 🙂

Het kasteel is opzicht makkelijk in elkaar te zetten, je hebt in ieder geval geen man nodig! Ik geef toe, het kost even tijd! En je geduld wordt aardig op zijn proef gesteld.. Maar eenmaal alle stickers erop en alles in elkaar gezet te hebben. Kijk je toch wel trots toe als mama 🙂 Yes I did it! (en dat zonder hulp van papa!)

De belletjes maken echt geluid! En geen zorgen, je peuter kan als het goed is de bel niet slopen..

Wat een plaatje he?!

Het magisch lichtkasteel bevat overigens ook licht! Duhhh! De kindjes leren zo ook nog de kleuren. Natuurlijk kun je de volume aanpassen, zoals altijd bij Vtech. Althans bijna altijd.. Verder schakelt de kasteel zichzelf uit na een paar minuten geen gebruik. Hiermee bespaar je batterijen. Scheelt ons weer een ritje naar de Action.. De kasteel kan tegen een stootje. Roos heeft er al op gekomen, en de kasteel omgegooid.. En jaa hij is nog heel!

Top kwaliteit weer, zoals altijd! Nadeel is toch wel dat er batterijen in moeten. Maar die krijg je er wel bij geleverd. Waardoor het weer een pluspunt wordt. De prijs? €49,95. Is het het waard? Ja je kind is er zeker weten erg blij mee.

Vanaf welke leeftijd? Roos is nu 14 maanden en vind het kasteel geweldig. Ik raad je een leeftijd vanaf 1,5 jr aan. Officieel is het van 1-5 jaar. Maar met 1,5 jaar denk ik dat ze er persoonlijk meer plezier aan hebben dan met 12 maanden.

De allerlaatste vraag: Is het makkelijk schoon te maken en op te bergen? NEE! Over het algemeen kan je hem redelijk schoonmaken maar mocht je smetvrees hebben. Dan ben je er wel even 1 uur mee zoet. Alle kleine ruimtes.. Opbergen is ook weer iets.. In elkaar zetten is makkelijk maar uit elkaar halen, raad ik je af. Je hebt kans dat er iets stuk gaat of je een stuk beschadigd. Alle onderdelen worden in elkaar geklikt, dus ik neem aan dat je begrijpt waarom ik het afraad 🙂

3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.