1 jaar Toys

Mijn eerste 100 woordjes

Hoeveel dieren zie jij hier? Kom ontdek het hier!

Wellicht herken je deze tekst als je een van deze boeken in bezit hebt! Zo niet.. bereid je dan maar voor! Roos is groot fan van deze boeken van Vtech en kijkt er maar al te graag in.

Zo heeft ze allebei de boekjes van Vtech. Dit kreeg ze voor haar eerste verjaardag en sindsdien kijkt ze dagelijks erin. De dieren variant vind ze het leukst.

Het leuke aan deze boekjes is dat je het in het Nederlands kan aanzetten of in het engels. Hierdoor leren kinderen gelijk een beetje Engels. Ook kan je naast het woord ook geluiden horen of grappige feitjes. Als je op de ster toets drukt hoor je leuke liedjes.

Je kan op de plaatjes drukken en door magie 😜 weet het boekje precies wat voor plaatje het is. Het is natuurlijk geen magie maar een speciale touchscreen achtig systeem wat erin zit verwerkt. Super slim van Vtech!

Is het een ja of een nee?

Ik zeg ja! Roos heeft altijd veel plezier ermee. En ondanks dat het vanaf 18 maanden is, heeft onze 14 maanden dreumes er veel plezier mee. Zo probeert ze de dieren geluiden na te doen en kunnen papa en mama ook even hun Engels even bijspijkeren 😂

Verder zit er een handige aan en uit knopje en voor de volume. Zo hoeven wij ouders niet de hele dag Vtech liedjes aan te horen !

Wel raad ik je aan als je een dreumes hebt die graag sloopt, om op te letten dat ze niet de blaadjes eruit scheuren. Oondanks de goede kwaliteit is er altijd een kans dat je dreumes het kan kapot trekken.

De boekjes kosten €24,95

Dit artikel is niet gesponsord 
4

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.