1 jaar Toys

Little love knuffelpop

Herinner je nog het nieuwtje over de nieuwe Vtech Little love knuffelpop? Zo niet, klik hier!

Omdat Roos de laatste tijd helemaal van de poppen is, kocht ik voor haar een Little love knuffelpop. Ik had hem al een tijd geleden in de winkel gezien, maar ik vond haar een beetje te jong. Maar aangezien ik nog een cadeaubon had liggen en zij nu poppen gek is, besloot ik hem toch maar te bestellen.

De knuffelpop is in een woord super schattig! Hij heeft een speentje en een hartje wat licht knippert. De liedjes en zinnentjes die de pop zegt zijn ook gewoon te schattig! Het stemmetje is erg lief. En stiekem ben ik er een beetje verlieft op! Zelfs de hond vind haar geweldig!

Maar goed, wat vind Roos ervan? De eerste dag keek ze met grote ogen een beetje verbaast. De speen vond ze erg interessant en trok ze vrij snel eruit. Verder had ze niet veel interesse.. De dag erop rende ze naar haar pop en gaf ze kusjes en knuffels. Ze drukt 20 x achterelkaar op het hartje en trekt 100 x de speen eruit.

Een paar dagen verder.. De pop valt hier redelijk in de smaak. Ze speelt er geregeld mee maar gooit er ook geregeld mee. Ze wordt wel altijd vrolijk van de liedjes die de pop zingt. En die speen? Tja dat blijft een pluspunt haha.

Voor de ouders: Schoonmaken is erg makkelijk! Aan de achterkant zit een klittenband sluiting. Deze maak je open, daar vind je een roze apparaatje, hier zit ook de aan en uit knop, en de volume knop. De pop zelf kan de niet in de wasmachin! Handwas is wel mogelijk, let op zonder het roze apparaatje! De batterijen vervangen is ook erg makkelijk, dit zit ook in dat roze apparaatje. Ik noem het apparaatje want ik heb werkelijk geen idee hoe je het anders moet noemen! Verder schakelt de pop zichzelf uit wanneer er even niks meer wordt gedaan. Ze valt snurkend in slaap. Super schattig om te horen trouwens! En je bespaart zo ook nog eens de batterijen!

Maar goed eind conclusie van Roos: Leuk speelgoed, ook voor kindjes vanaf 14 maanden!

De pop is verkrijgbaar in 3 soorten, en kost โ‚ฌ21,99 bij bol.com.

2

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.