1 jaar Collab Toys

Cory & Chrissy Carson duo set

Zoals jullie al een tijdje terug op mijn blog konden lezen, heeft Vtech eindelijk de Cory Carson collectie uitgebracht! En in dit artikel laten wij jullie kennis maken met Cory en Chrissie!

Ook heeft Vtech een te leuke serie + film op Netflix staan over de avonturen van Cory Carson. Er staat nu zelfs een halloween film op Netflix van Cory Carson! Onze dochter was vanaf het eerste moment al helemaal weg! En ik betrapte zelfs papa die aan het kijken was! SST! Haha!

Cory en Chrissy zijn dus broer en zus. En Vtech heeft diverse karakters uit de serie uitgebracht. Waaronder 1 setje van 2 auto’s. En dat zijn dus Cory en Chrissy, ze reageren op elkaar. Hoe gaaf is dat?

Zoals je ziet is Cory de grote auto, daarop kan gedrukt worden. Chrissy is echt een kleine auto, waarop niet gedrukt kan worden. Ze plakken als magneten op elkaar, en je kindje kan er lekker mee spelen. Of ze spelen er apart mee, Roos is namelijk helemaal weg van Chrissy en gaat het hele huis door.

Maar hoe reageren ze dan op elkaar? Cory is dus de grote broer, en bevat licht en geluid. Op de bovenkant zie je een heel klein gaatje daardoor schijnt het licht naar boven. Dus wanneer Chrissy erop zit, wordt ook zij automatisch verlicht. Snap je het nog? Het voordeel hiervan is dus dat je alleen maar 1 auto hoeft uit te zetten en het scheelt ook met batterijen vervangen!

Wat Roos ervan vind? Ze speelt er maar al te graag mee! Een leuke toevoeging voor haar Toet Toet auto collectie! Net als Haily de helikopter, ook een groot succes bij onze dochter!

Naast de auto’s heb je ook leuke speelsets, de auto’s reageren erop. Zo heb je bijv een brandweerkazerne. En in oktober komt er een te leuke Cory Carson huis!

Je koopt dit te leuke duo setje bij oa Bol.com vanaf €14,95

Ps. Volg mij ook op Instagram, ik plaats vaak stories van oa Vtech speelgoed.

3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.