0-12 maanden Toys

3x Leuke baby speeltjes

Als new mom/dad weet je vaak niet wat je je baby moet geven om mee te spelen. De eerste paar maanden zul je waarschijnlijk alleen maar liefde en knisperende speeltjes geven. Maar op een gegeven moment vaak zo rond de 6e maand willen ze meer!

Spiegeltje spiegeltje in mijn hand, wie is de mooiste van het land?

Een van de leukste speeltjes die Roos heeft gehad is wel deze spiegel! Ik vond het zo schattig! Ze heeft een uren speel plezier mee gehad! Lachen dat ze deed! Elke keer dat ze zichzelf zag. En ook leuk is dat er knopjes met dieren op zitten. Dus ook nog een leerzaam. En het belangrijkste hij kan tegen een stootje! Spiegeltje spiegeltje in mijn hand, wie is de mooiste van het land?

Hallo, wie belt daar?

Dit telefoontje was ook de eerste maanden een groot succes. Ook deze kan tegen een stootje. Is erg leuk en leerzaam voor baby’s! De vrolijke geluidjes en deuntjes maakte Roos altijd blij!

Luid, heel luid!

Deze afstandsbediening was niet alleen een succes bij onze baby.. maar ook bij ons zelf! Wat hebben wij gelachen. Er zit dus een volume toets, wanneer je erop drukt hoor je: normaal, luid, heel luid! Super grappig! En omdat hij zo echt leek, hadden we minder vaak ruzie met Roos om de afstandsbediening!

1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.