Toys

3x Leuk Bumba speelgoed πŸŽͺ

Als ik zeg hij is geel, is vaak in een blauwe circus tent en heeft dieren als vrienden.. dan heb ik het natuurlijk over Bumba! Vandaag deel ik een aantal leuke Bumba items met jullie.

Bumba speeltent

Dit was een aankoop waarbij ik heel erg over heb getwijfeld. Zou Roos het leuk vinden of niet? Gelukkig is deze speeltent een groot succes! Hij is groot! Maar je kan hem ook weer makkelijk opbergen. Je krijgt een tasje erbij zodat je hem weer veilig ergens kunt opbergen of meenemen. Naast spelen in de tent kan je ook al het speelgoed erin opbergen! Zelfs de ballenbak past erin! Leuk voor kinderen vanaf 1,5 jaar.

Bumba ballenbak

Deze super leuke en handige ballen bak is hier een groot succes! Hij wordt geleverd met 50 kleine gekleurde ballen. Dit is overigens echt te weinig voor deze ballenbak.. Verder krijg je een handige opbergtas bij. Klaar met spelen en geen ruimte in huis? Dan klap je hem zo in! Even de stokjes eruit en alles past in het tasje. Zelfs de ballen! wij hebben er nog 50 extra ballen bijgegooid. Leuk voor kinderen vanaf 1 jaar.

Bumba schoolbus

Dit leuke busje bevat naast Bumba en Bumbalu ook leuke bouwstenen. Een soort van Lego maar dan groter en zachter. Leuk speelgoed voor kinderen vanaf 10 maanden.

Ook leuk is de Bumba activiteiten kubus, deze is van Vtech en je kunt hier een review lezen.

*Niet gesponsord

1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.