1 jaar 2 jaar Collab

Vtech Zoef zoef Schommel & Speel HondenhokšŸ¶

Zoals jullie als op mijn blog hebben kunnen lezen, heeft Vtech een paar nieuwe Zoef Zoef dieren uitgebracht. En naast de dieren is er ook een nieuw hondenhok. En in dit artikel laten wij graag weten of het wat is de nieuwe schommel & Speel Hondenhok.

Bij de speelset krijg je Douwe de dalmatiƫr, een kuif en een hondenhok met schommel. Het hondenhok is trouwens super makkelijk in elkaar te zetten, alleen wat stickers nog erop en klaar! 100% mamaproof dus! Er zitten 2 magische sensors waarop het hondje (en andere dieren) reageert. Een op de schommel en een in het hok.

Roos (2 jaar) vind het hondje en zijn schommel en hok echt heel leuk. Ze kan er echt heel leuk mee spelen. En praat maar al te graag tegen het hondje. De liedjes die hij zingt blijven wel echt in je hoofd hangen maar goed het is best vrolijk! Het kan tegen een stootje en neemt niet al te veel ruimte in beslag. Onder de kleppen zitten leuke dingen verstopt (voer en speelgoed). Het deurtje kan open en dicht en het paarse klep waarop de voerbak zit, kan open en dicht.

De nieuwe zoef zoef dieren zien er overigens veel leuker uit! Ze hebben nog steeds een knop met licht op het hoofd zoals de oude versie, ik alleen is het verschil dat ze er nu veel realistischer eruit zien. Wel viel mij op dat dit hondje geen aan en uit knop heeft.

Waarop ik lichtelijk in paniek raakte, maar het goede nieuws is dat hij niet continue blijft zingen en praten. Hij schakelt zich zelf uit gelukkig. Kortom een echte aanrader voor kinderen vanaf 1 tot 5 jaar.

Het Schommel & Speel Hondenhok koopt je oa bij Bol.com voor ā‚¬21,99

Volg mij op instagram om via stories meer beelden te zien van het hondenhok!

3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.