Baby Collab Review

Pamper pure protection

Pampers is een van de bekendste luier merken ter wereld. En sinds de geboorte van Rosalina, heb ik diverse luier merken uitgeprobeerd. Van pamper tot Zwitsal tot de eigen merken.. In dit artikel deel ik onze ervaring met de pampers pure protection.

Naast de luiers hebben ze ook vochtige doekjes op de markt gebracht. En dit zijn niet zomaar vochtige doekjes! Deze doekjes bestaan 99% uit water! Daar wordt deze mama erg blij van!

De luiers zijn vrij van parfum, lotion, latex*, chloorbleekmiddelen en de 26 allergenen uit de EU lijst. Pampers Pure Protection™ luiers zijn dermatologisch getest en gecertificeerd volgens het onafhankelijk Oeko-Tex® STANDARD 100 label. Bron: Pampers

En nu onze conclusie over deze luiers en vochtige doekjes..

De luiers zijn erg fijn! Ze stinken niet wanneer de luier bomvol is. Ze irriteren niet het baby huidje. Nemen goed de urine op. De urine indicator werkt heel goed en is super fijn. Dit voorkomt dat je vaak moet kijken en onnodig luiers te vroeg verschoont. Verder worden wij erg vrolijk van de plaatjes die erop staan. Dat maakt de luiers net even leuker dan andere!

Ook de doekjes zijn erg fijn. Ze zijn niet te vochtig en zijn erg fijn voor het huidje van een baby. Ook zitten ze in een goede verpakking wat uitdroging voorkomt. De doekjes ruiken naar niks, dit vanwege de 0% parfum.

Kortom wij zijn erg blij met de Pampers Pure luiers, en raden dit zeker aan! Het enige nadeel is dat er niet een grote voordeel verpakking verkrijgbaar is. Zoals andere Pampers luiers.

8

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.