Baby Bedtijd Collab Dreumes

Numsy original white noise πŸ’€

Slapen is iets wat bij ons thuis toch wel een dingetje is.. Roos doet sinds ze 10 maanden is geen middag dutjes en sliep een tijdje ook niet door. Ondertussen slaapt ze wel door, maar heeft ze soms toch we een beetje moeite met in slaap vallen. Ook slaapt ze niet meer in haar eigen bed.. tijd voor verandering dachten wij!

Wij mochten van Numsy de original white noise uitproberen. Dit mooie kleine witte doosje zorgt ervoor dat jong en oud makkelijker in slaap vallen. Het is een prachtig wit doosje met 5 knopjes erop. En een blauw lichtje, dit lichtje ademt. Geloof me het is erg rustgevend en vertrouwd. Dit led lichtje kan je ook uitzetten of juist alleen aan doen.

Je hebt keuze uit 9 natuurlijke geluiden, de vogeltjes vind ik persoonlijk het leukst! Je kunt de volume aanpassen, op pauze drukken of een timer instellen.

Je krijgt een hengeltje erbij om het bijvoorbeeld ergens aan op te hangen of voor onderweg in de kinderwagen. Daarnaast is hij draadloos, heel fijn dat hij niet aan het stroom hoeft. Wanneer je hem oplaad met het bijgeleverde kabeltje gaat hij maar liefst 36 uur mee! Dat is echt heel lang!

En nu willen jullie natuurlijk weten wat wij ervan vinden.. We merken dat Roos met de white noise aan rustiger wordt. En de ene keer valt ze in slaap en de andere keer juist niet. Het lijkt er wel op dat ze met de White noise iets sneller in slaap valt dan zonder. Ik merkte ook op dat wij als volwassenen er sneller van in slaap vallen! Dit had ik dus niet verwacht πŸ˜…

Het blauwe ledje is overigens geen succes bij onze dochter. Dit terwijl wij juist wel relaxter van worden. Roos vind het (denk ik) iets te fel, en wordt juist afgeleid door het lichtje. En dat terwijl de geluiden haar juist rustiger maken.

Slapen op haar eigen kamer doet ze nog niet, maar dit komt denk ik vanwege het feit dat wij recent zijn verhuisd. Heeft dus nog even tijd nodig. Tot die tijd blijven we dagelijks de White noise gebruiken zodat ze er vertrouwd aan raakt. En hopelijk kunnen we haar daarna verplaatsen naar haar eigen kamertje.

Kortom wij zijn zeer tevreden over de Numsy White noise. Het is gemakkelijk in gebruik en een mooi klein doosje die onopvallend is. En het belangrijkste het helpt om een druk kind rustiger te krijgen waarna ze sneller in slaap valt.

30

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.