0-12 maanden 6-9 maanden Baby Toys

Nijntje stapeltoren

Ik zal je eerlijk vertellen, voordat ik zwanger was wilde ik alles van nijntje. Tijdens mijn zwangerschap wilde ik alles van Woezel en Pip. En nu Rosalina geboren is, wil zij alles van Bumba..

Ik heb eerlijk gezegd ook niks van nijntje gekocht voor Rosie. Wel kregen wel leuke kraamcadeaus maar meer dan dat kwam er niet.. Tot ik Rosie 6 maanden werd. Ze wilde steeds meer ontdekken, en er kwam steeds meer speelgoed in huis. Zo ook een Nijntje stoppeltoren. Deze kocht ik voor €12,95 bij de Kruidvat (niet meer verkrijgbaar). Toen ze 7 maanden was had ze er niet zoveel interesse in. Maar toen werd ze 9 maanden.. en alles veranderde.

Ze pakt graag de ballen en gooit ze met een grote glimlach in de lucht. We gooien geregeld de ballen naar haar toe, zodat zij hetzelfde doet. Tegenwoordig zijn we aan het oefenen met stapelen, dit gaat steeds beter en beter!

Een nadeel van deze stapeltoren is dat het van dat plakkerige materiaal is gemaakt. En met een hond in huis, is het vaak erg lastig met al het haar dat erop blijft plakken. Gelukkig kan je het makkelijk met een vochtig doekje afnemen. Op de verpakking staat overigens dat deze stapeltoren vanaf 8 maanden is. Ik raad je aan om even ermee te wachten.. Want met 8 maanden begrijpen de meeste kindje niet wat stapelen is. Tenzij je graag met de ballen en ringen los wil spelen!

Bestel via Bol.com deze leuke stapeltoren!

0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.