0-12 maanden 9-12 maanden Baby Toys

Klaas de krab 🦀

Maak kennis met Klaas de krab! Omdat ik nooit een goede review over speelgoed kan vinden.. schrijf ik ze maar zelf! Eerlijkheid is wel zo fijn toch?!

Klaas de krab is een leuk bad speeltje van Vtech. Dit speeltje maakt geluid en heeft een lichtje. De oplettende ouders zien waarschijnlijk al ver gelijkenissen met de Toet Toet auto! En ja dat klopt! Deze speeltjes hebben namelijk ook een magische sensor.

Om heel eerlijk te zijn hebben wij niet de baan gekocht die erbij hoort zodat je de magische sensors activeert. Dit speeltje is makkelijk ik te zetten, en dat vinden ouders natuurlijk heel belangrijk! Alleen het nadeel vind ik wel dat je een deuntje hoort bij het aan en uit zetten.. Dit zorgt soms voor wat onrust, lees: wanneer je kind ligt te slapen en je hoort hard dat deuntje tijdens het uit zetten..

Rosie zelf vind Klaas erg leuk in bad. Ze gooit graag met hem en duwt hem met alle plezier diep onder water 😅 gelukkig kan Klaas tegen een stootje en blijft hij ook diep onder water geluid en licht produceren. Klaas kan overigens alleen zijwaarts lopen. Erg leuk want dat kunnen echte krabben ook!

De liedjes en zinnen die Klaas zegt zijn niet vervelend. Ze blijven ieder geval niet in mijn hoofd hangen zoals het aan en uit zet deuntje. Ook het schoonmaken van Klaas is erg makkelijk, even spoelen en afdrogen. Oja het water wat erin zit krijg je ook heel gemakkelijk eruit door hem ietsjes te kantelen.

Of het €15,99 waard is? Ja hoor je kind is er vast erg blij mee. En jij als ouder? Ja ondanks, het deuntje dat in je hoofd blijft hangen..

Wist je dat er meer bad speeltjes van Vtech verkrijgbaar zijn? Zie overzicht Blub Blub Badspeeltjes!

3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.