Baby Shoptip Zwangerschap

Budgetproof baby uitzet kopen

Een baby krijgen is geweldig maar zodra je een uitzet lijst in je handen krijgt.. schrik je je toch wel een hoedje! Zeker bij een eerste geeft je een behoorlijk bedrag uit. Maar je kunt ook budget proof gaan shoppen..

Kleertjes, hydrofiele doeken, lakens evt..

Voor kleding raad ik je aan om niet teveel te kopen. Je raad het al, wij kochten voor Roos teveel! Ze droeg elke dag wat anders en opeens paste ze het niet meer. Dus koop niet meer dan 7 setjes kleding. Geloof me de kraamverzorgster zal dagelijks een wasje draaien 😰 (hallo hoge energierekening) Leuke budget proof baby kleding koop je oa bij Zeeman en Primark.

Als het goed is staat er op je uitzet lijst dat je 3 of 4 hydrofiele doeken/luiers moet hebben. Dit is echt voldoende! Ik kocht dus teveel en daarmee bedoel ik ook echt teveel! Je gebruikt ze wel dagelijks maar op een gegeven moment is het klaar. En dan zijn 20 hydrofiele doeken/luiers toch wel erg veel! Dus koop niet meer dan dat je uitzet lijst zegt. Ik kocht ze bij de Zeeman en bij de Kruidvat voor een leuk bedragje. en geloof me er zit geen verschil tussen een hydrofiele doek van €15 en van €4. (Zeg ik uit ervaring)

Koop niet teveel lakens of een dekbed. Grote kans dat je kleintje in een slaapzak of ingebakerd wil liggen. Ik heb echt een stapel ledikant en wieg lakens die we dus 1 week hebben gebruikt en daarna nooit meer. Ook beddengoed kan je voor leuke prijsjes kopen bij de Zeeman of Wibra.

Rompertjes

Oké dit is het enige waarvan ik zeg, koop zoveel je wilt. Ik raad je overslag rompers aan voor de eerste weken. Ook deze vind je heel voordelig bij Zeeman, Wibra, Kruidvat of Primark. Bij de Primark heb een zo’n handige 7 pack. Super handig want voor €11 heb je in een klap genoeg rompers.

Marktplaats, babypark outlet, online shoppen

Wij kochten gloednieuwe meubels voor de baby kamer, en nee ik heb er geen spijt van. Maar wanneer je een klein budget hebt is Marktplaats je beste vriend. Liever toch uit een winkel? Ga dan eens langs bij Babypark en loop naar het outlet stukje. Vaak vind je show models voor een klein prijsje of baby dump deze verkopen vaak meubels met een flinke korting. Geen zin om te winkelen? Kijk een online bij webshops! Diverse webshops hebben eens in de tijd een flinke aanbieding of outlet. Je betaald een stuk minder dan normaal. Heb je toch nog een mooie kamer!

Heb jij nog een handige budgetproof shopping tip? Deel het hier bij de comments!

1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.