Baby Boeken Dreumes

Baby’s eerste boekjes – Woezel & Pip

Er wordt gezegd dat je al heel vroeg kunt starten met voorlezen voor je baby. En zo gezegd zo gedaan! Ik begon al vrij vroeg voor te lezen voor onze baby.

Maar goed wat voor boeken lees je dan voor? Sprookjes vond ik iets te heftig voor een baby. Al snel kocht ik een hoop Woezel en Pip boeken. We hebben ondertussen, echt heel veel boeken van Woezel en Pip. En hoe kan het ook anders, Roos vindt ze allemaal geweldig.

Ze pakt al te graag een boek van haar kastje en bladert er in als een grote meid. Wat erg leuk van Woezel en Pip is, dat ze ook een leuke baby boeken doos hebben gemaakt. Een leuk doosje met daarin 4 boeken.

Alles in lieve zachte kleuren, en met baby Woezel en Pip plaatjes. Erg veel tekst staat er niet in. Er staat maar 1 woord per bladzijde. De boekjes zijn van karton, hierdoor kan je baby er van alles mee doen.

Ook leuk is dat de achterkant van de boekjes een puzzel is. Leuk voor je dreumes om te op te lossen. Ik zelf vind deze boeken erg leuk, want je wordt uitgedaagd zelf een verhaal te verzinnen.

Baby’s eerste boekjes kost €11,50 bij oa Bol.com. En is een erg leuk kraamcadeau!

3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.