Activiteiten Verven

SES- Kleuren met water

Kleuren met kleine kinderen is een bijzondere activiteit altijd. De ene zit netjes stil en de ander klimt op tafel. Nu heeft SES iets uitgebracht. My first producten, dit zijn leuke creatieve producten (verven met water/kleuren in bad/ grote kralen en meer) voor de jongere kindjes. Meestal al vanaf 1 jaar!

Heel mooi natuurlijk dus wij gingen het eens uitproberen met onze bijna 2 jarige dochter! Kleuren en tekenen vind zij namelijk erg leuk, en vooral om te tekenen op de tafel, en dus niet op papier!! Daarom sprak dit product mij erg aan.

Je krijgt een kwastje en 4 kleurplaten. Dit zijn kleine papiertjes met iets erop. Wij kozen voor de boerderij versie, en kregen een koe, kip, paard en varken. Ja dit is echt alles wat je krijgt!

Wat je doet is het kwastje nat maken en daarna over het plaatje. Waarna dus de kleuren te voor schijn komen. Erg leuk concept! Nadat je kind klaar is droogt het zich op en kun je het weer aan andere keer opnieuw gebruiken. Ideaal toch!

Nou moet ik eerlijk bekennen dat ik niet wist dat het opnieuw gebruikt kon worden. Daardoor vond ik het best wel een dure grap. Maar gezien het feit dat je het opnieuw kunt gebruiken, zeg ik: Het is het waard!

Roos vond het leuk, maar niet zo leuk dat dit haar favoriet is.. Zij is en blijft meer het type kind dat liever op tafels tekent ๐Ÿ˜…

3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.