Activiteiten Dagje uit Peuter

Dagje naar het Nijntje museum 🐰

Wat doe je op een regenachtige dag? Naar het Nijntje museum in Utrecht! Dit was oprecht een hele leuke activiteit om met een 2 jarige te doen!

Reserveren is verplicht dus vergeet dat niet! Want je komt zonder reservering echt niet binnen! Bij binnenkomst is er een kleine garderobes met kluisjes en een plek voor je buggy.

Super handig want met al je spullen door het museum lopen is niet fijn! Het leuke aan deze museum is dat er leuke leerzame dingen staan/hangen, maar ook voldoende speel activiteiten aanwezig zijn. Overal heb je wel iets met een spelletje of vraag. Super leuk!

Zo kunnen ze zelf doktertje spelen of een prachtig kunstwerk maken op deze magische magnetische bord. Daarnaast is er een verkeersplein. Heel leuk en met realistische geluiden!

Wanneer je middenin staat, voelt het alsof je in een drukke stad bent beland met allemaal gewelddadige verkeersdeelnemers 😂 Geloof me je kunt zal hier erg blij zijn! Ze kunnen namelijk fietsen, busje rijden of een trein besturen. Of je loopt als voetganger over het zebra pad met echte verkeerslichten 🚦

Naast een kleine boerderij en dierentuin, waar de kunnen zich lekker kunnen laten gaan. Is er ook een mooie grote ruimte voor de creatievelingen! Hier kunnen de kindjes lekker tekenen en kleuren.

Na het museum kun je tegenover het gebouw een hapje eten bij de museum café of even naar het Nijntje winkel. Daar is deze mama lekker los gegaan oepsie! 🙈

Kortom een super leuk uitje met jonge kindjes! Voor 2 volwassenen en een 2 jarige betaalden wij €26. Parkeren kun je op de Leidsche vaart. Vanaf daar is het 10 minuten lopen naar het museum.

1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.